Logotip de Adolescents.cat
anonima9374
anonima9374
Any: 2002
Comarca: Barcelonès
Data: 09/03/16 18:31
Com puc ajudar a la meva amiga?
Hola, veureu, lany passat vaig coneixer a la Julia (NOM FALS) amb la qual anem a coles diferents i en aquest any i pico que portem juntas ens hem fet molt amigas, es una de les meves millors amigues. Total que ella l'Emma (NOM FALS) que amb ella ens coneixem de tota la vida i jo som un grup com de millors amigues. Portem un any passant-nos ho super be i esque els hi tinc una confiansa increbile. Fa cosa dun mes que ja no quedem gaire les 3 per cosas de horaris diferents i tal, nomes quedo amb L'Emma perque vaig al gimnas amb ella. El que passa es que la Julia desde que la coneixia que em feia la impresio de una nena bona i tot aixo i superbona persona i tal i mai feia res dolent i era aixi, pero fa uns mesos que va amb dos nenas (una va al meu cole i em cau molt be) que son una "mala influencia" per ella perque fuman cigarros, porros, es lian amb tothom i la Julia no ha sigut mai aixi ja to puc ssegurar, ara de repent la Julia fuma i es del mateix estil que les dos nenes i ara sempre va amb ellas i amb la Emma i a mi ja no ens parlem les 3. de quan en quan lobro pero ja no tenim tema de conversa i em fa pena perque ella es una de les meves millors amigues i no la vui perdre. Vui seguir tenin el grup de les 3 que erem i tot igual. Ara a la Julia nomes la veig els dimecres a la tarda perque ella i una de les nenes venen a buscar a la que va al meu cole (perque elles tenen tarde lliure) i quan la veig ens abrasem com sempre i sempre ens diem hem de quedar noseque pero al final mai podem i nose que fer perq tampoc vui que fumi la veritat, es dolent, i vui seguir quedan com sempre... ppf nose, mersi per llegirme
InterPersonal
InterPersonal
Data: 31/03/2016 13:11
Hola anonima9374!

És una llàstima que la vostra relació hagi canviat, però aquestes coses passen sovint. Pensa que les persones canviem, evolucionem i decidim quin camí volem seguir. La nostra recomanació seria que trobessis la manera de quedar (fixeu una data) i que en puguis parlar amb calma. Explica-li com et sents i trobeu la manera de recuperar la vostra complicitat.

Esperem que en pugueu parlar amb calma i que ho pugueu solucionar!

Mariona Busto
@marionabusto
www.consultajove.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: