Logotip de Adolescents.cat
Mel
Mel
Any: 2000
Comarca: Alt Camp
Data: 08/03/16 23:30
Psicoleg, professional... El que sigui.
Hola!

Porto ja bastants anys malament i amb problemes amb el menjar (4 anys). L'any que bé martxo a viure fora i tinc por de continuar estant malament, ja que vull disfrutar de l'experiència i no pensar 24/7 en el que menjo, si he engreixat... A part, tinc altres problemes amb mi mateixa que em fan estar malament i per molt que intento millorar, no puc.
M'agradaria parlar amb un psicoleg o amb un professional, pero sense dir-li als meus pares ni res, puc fer-ho? Tinc 15 anys.
Ja he parlat abans amb un psicoleg durant 2 setmanes, i em va dir que possiblement tenia un tca, que havia de parlar amb els pares i anar al metge de capçelera, pero es que no soc capaç de fer-ho, i per tant, vull anar-hi pel meu compte.
Es dificil que s'anadonin els pares per que pot ser ara he baixat 4 kg en menys de 3 setmanes, tinc els ulls grocs, estic marejada i blablabla... pero en res torno a agafar el pes i a estar 'sana' pero fatal, per tant, s'ho hauria de dir i no vull.

Puc rebre ajuda professional sense que els meus pares ho sàpiguen i, amb 15 anys?

Moltes gràcies!
Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 04/04/2016 11:08
Hola Mel!

Amb 15 anys és MOLT IMPORTANT que els teus pares sàpiguen com et trobes i que necessites. ajuda. Sé que et costarà i que no vols fer-ho però la manera de començar a sortir del pou en el que estàs és explicar-ho a la teva família i comenta'ls-hi que necessites ajuda per estar millor.

Sabem que és molt difícil però és el primer petit pas que has de fer.

Sabem que ets molt valenta i que podràs fer-ho, per tant, endavant!

Elena Crespi i Asensio - www.elenacrespi.com
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: