Logotip de Adolescents.cat
not'importa
not'importa
Any: 2002
Comarca: Baix Ebre
Data: 08/03/16 17:33
no se que fer
hola tinc 13 anys i m'agrada un noi de 16, jo no em vull acceptar a mi mateixa que m'agrada, ja que quan em pregunten si m'agrada dic que no, ni que sigui la meva millor amiga, però l'altre dia quan ens vam crusar i em va dir adéu em vaig posar molt roja, aquell moment vaig saber q encara m'agradava, fins i tot em tenia enganyada a mi mateixa, perquè jo quan pensava amb ell creia que ja ho havia superat fins i tot quan m'enviava snaps també no em feien tanta il·lusió com abans quan m'acceptava que m'agradava.
Amb aquest noi no parem mai, ja que pel whatsapp sols hem parlat 2 o tres vegades sols de quan en quan i molt de quan en quan ens enviem snapchats, des del setembre que m'agrada i encara no ho he superat, però jo vull oblidar-lo perquè jo sé que a n'ell li agrada una altra persona i ames a mes es algú molt proper a mi en qui tinc molta confiança però no m'he atrevit mai a dir-li qua m'agrada, i ella passa d'ell, jo ho vull superar però sento que no puc, q no u superaré mai, com creus que ho puc superar-ho?
(si aquesta consulta la poguéssiu fer privada em fareiu un favor ja que no se com es fa per fer-la privada)
InterPersonal
InterPersonal
Data: 03/04/2016 10:55
Hola not'importa!

Doncs la millor manera perquè aquests sentiments vagin refredant-se és posant distància entre vosaltres: física si és possible, virtual, mental i emocional. Centra't amb altres coses, distreu-te, estigues amb les teves amigues, coneix gent nova, i deixa que de mica en mica vagis "oblidant" a aquest noi. Ja t'avisem que no serà fàcil, però si és el que vols, hauràs de començar a distanciar-te!

Una abraçada ben forta i moltes gràcies per escriure'ns!

Mariona Busto
@marionabusto
www.consultajove.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: