Logotip de Adolescents.cat
XMS💋
XMS💋
Any: 2003
Comarca: Vallès Occidental
Data: 08/03/16 17:13
SOS no se com fer-hu
Hola adolescents!!!👋
Soc una noia de 13 anys i porto enamorada d'un noi des de fa dos anys,que va amb els "normals"que diem el nostre grup i el meu grup es el noi mes pesat,mes lletg....que el critiquen tota l'estona.No se que fer......A classe cada vegada que el miro m'està miran i sempre em somriu i cuan quedu amb ell ens passem tota l'estona rient no se si l'agrado.Pero el problema es que no se que pensaran els meus amics i amigues.
Estic ,Molt enamorada 😻
Ajudeu me no se que fer 🤕
InterPersonal
InterPersonal
Data: 03/04/2016 10:59
Hola XMS💋!

Si tens clar el que sents, endavant! No deixis que els comentaris dels altres condicionin el que tu vols fer! Pensa que per gustos colors, i el que és més important és que a tu t'agradi (i no només físicament). Així que no tinguis por al que pensaran els teus amics i amigues, tu ets lliure d'estar amb qui tu vulguis i això no t'ha d'avergonyir! Si per a tu és guapo, és guapo! ;)

Una abraçada ben forta i moltes gràcies per la confiança!

Mariona Busto
@marionabusto
www.consultajove.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: