Logotip de Adolescents.cat
Adolesent20021234
Adolesent20021234
Any: 2002
Comarca: Barcelonès
Data: 08/03/16 14:13
Amistat
Hola!
Tinc un problema... El meu millor amic porta una temporada que m'està fallant... M'està decepcionant i no sé si puc confiar més en ell. El cas es que m'ha demanat perdó i diu que està molt arrepentit de tot el que ha fet. Jo estic farta de perdonar-lo però a la vegada vull que siguem millors amics altra vegada... que faig?
InterPersonal
InterPersonal
Data: 03/04/2016 11:14
Hola Adolesent20021234!

Doncs parla-ho amb ell, explica-li com et sents, on t'has sentit decebuda i que t'ha fallat. Parla des del cor i digues-li que vols que torneu a ser millors amics una altra vegada, però que perquè això passa necessiteu constriur de nou aquesta confiança que s'ha perdut, i això és un procés llarg i lent.

Esperem que de mica en mica recupereu el que teníeu!

Una abraçada ben forta i moltes gràcies per utilitzar el Consultori!

Mariona Busto
@marionabusto
www.consultajove.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: