Logotip de Adolescents.cat
RauRau!
RauRau!
Any: 1996
Comarca: Baix Empordà
Data: 08/03/16 13:19
Hem sento sol
Fa poc vaig tenir una relació, que va durar res 2 semanes, el cas es que desde aquell dia em sento sol i no estic bé nse, em paso el dia pensant quan podre tenir una bona relació amb algu
InterPersonal
InterPersonal
Data: 03/04/2016 11:17
Hola RauRau!!

Si fa poc que aquesta relació va acabar-se és normal que et sentis així. Però no t'amoïnis, dóna't temps per refer-te i veuràs que aniràs estant millor! Pensa que quan intentem forçar les coses o anem amb pressa per trobar una parella, les coses no solen sortir bé! Així que paciència! Veuràs que quan menys t'ho esperis trobaràs a aquest algú!

Una abraçada ben forta i moltes gràcies per la confiança!

Mariona Busto
@marionabusto
www.consultajove.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: