Logotip de Adolescents.cat
luuuuhm
luuuuhm
Any: 2002
Comarca: Barcelonès
Data: 07/03/16 21:40
Em molesta tot el que fa la meva millor amiga
Hola!
Tinc un tema que em té molt amoïnada. No sé perquè però em fa ràbia TOT el que fa la meva millor amiga. Tinc la sensació de que intenta semblar-se a mi, no vull dir que jo sigui millor que ella ni res d'això, però ara ha començat a fer les coses que m'agraden fer a mi, fa les mateixes bromes que jo, li ha donat per vestir amb un estil semblant al meu... no sé si sóc jo que estic paranoica però es que hi ha dies que no puc ni parlar amb ella perquè em posa dels nervis. Li he preguntat a gent del voltant i alguns diuen que ho veuen com jo... què creieu vosaltres? No puc continuar així amb ella...

Gràcies!!
InterPersonal
InterPersonal
Data: 04/04/2016 18:34
Hola luuuuhm!

Planteja't d'on ve aquesta ràbia, què és el que et preocupa realment? Intenta analitzar-ho, per trobar la resposta al que t'està passant.

Potser parlar-ne amb ella t'ajuda a comprendre aquests canvis que has observat últimament. Potser sent admiració cap a tu i per això es comporta o vesteix de manera similar, la pregunta és, quin problema hi ha en això? Si sou amigues, parlar-ne pot enfortir la vostra relació d'amistat. Recorda que no es tracta de fer retrets o de discutir, sinó de millor la vostra relació!

Una abraçada ben forta i moltes gràcies per escriure'ns!

Mariona Busto
@marionabusto
www.consultajove.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: