Logotip de Adolescents.cat
maria
maria
Any: 2000
Comarca: Ribera d'Ebre
Data: 07/03/16 19:03
dubtes
sóc una noia que fa molt esport, però no se si el meu pes es el que tindria que ser, medeixo 1'61 i peso 54 kilos, està bé el meu pes?
Carlota López Ballestar
Carlota López Ballestar
Data: 08/03/2016 00:13
Bona nit Maria,
Moltes gràcies per fer-nos la teva consulta. Si ens fixem en el teu pes i la teva alçada veiem que el teu pes és l’adequat així que no t’has de preocupar per aquest aspecte perquè estàs molt bé.
Fer esport és molt saludable, nosaltres sempre recomanem fer aproximadament 3 hores d’esport a la setmana a part del que feu a l’ institut. En el cas de que facis molt més esport recorda que possiblement hauràs de menjar una mica més perquè el que mengem ha d’estar equilibrat amb el que gastem, i sempre seguint una alimentació equilibrada.
Una abraçada
Carlota López
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: