Logotip de Adolescents.cat
paketito12
paketito12
Any: 1998
Comarca: Segrià
Data: 06/03/16 18:43
PROBLEMA GREU
Hola,

Tinc un gran problema: el cas es que tinc una millor amiga que m'agrada moltissim i porto 3 mesos enviantli senyals, fem videollamades, parlem 7h diaries pel xat, a l'Ins parlem bastant, pero el problema es que no se si li agrado. A vegades tinc la sensacio de que li agrado però quan li dic a alguna amiga que parli amb ella i li pregunti els hi contesta que no per el fisic (el problema es que soc gras).
Que puc fer per conquistar-la o que recapaciti que el fisic no importa?

Petoons!!
InterPersonal
InterPersonal
Data: 10/04/2016 20:13
Hola paketito12!

Doncs no podem forçar els sentiments de ningú. Sabem que no és fàcil assumir el no ser correspostos, però quan l'altra persona no sent el mateix per nosaltres és important que ho acceptem i ho respectem.

Si ella et veu només com un amic, un bon amic, no hi podem fer res. Si t'atreveixes, pots parlar-ne amb ella. Potser no sap quins són els teus sentiments.

Si no ser correspost et fa patir molt, parla amb ella i pren una mica de distància per no passar-ho tan malament.

Una abraçada ben forta i moltes gràcies per la confiança!

Mariona Busto
@marionabusto
www.consultajove.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: