Logotip de Adolescents.cat
OKOK😎
OKOK😎
Any: 2000
Comarca: Noguera
Data: 05/03/16 22:27
Les meves amigues em traicionen
Hola

Les meves amigues quan va començar el curs em van traicionar. La meva millor amiga es va fer molt amiga amb una altra i aixo va separar la nostra amistad, pero la part bona esque mentres em feien l'espatlla he pogut fer mes amics.
Bueno anem en el tema, la meva millor amiga i l'altra em criticaven i coses així. Elles son les k manen en el nostre grup i llavors van girar totes contra jo. Ara fa uns dies k em tracten be pero no del tot.
K faig??
Gracies
InterPersonal
InterPersonal
Data: 10/04/2016 20:36
Hola OKOK😎!

Doncs parla amb elles, si són amigues, han de poder escolar-te i no t'haurien de fer passar males estones. Si tot i així no t'acaben de tractar bé o tu no et sents a gust, amplia el teu cercle d'amistat com ja vas fer. Rodeja't de persones que t'aportin benestar i et facin sentir estimada!

Una abraçada ben forta i moltes gràcies per utilitzar el Consultori!

Mariona Busto
@marionabusto
www.consultajove.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: