Logotip de Adolescents.cat
mel
mel
Any: 2001
Comarca: Barcelonès
Data: 05/03/16 19:55
Ttiimmiiddeesaa
Hola! No sé exactament on escriure això, així que he pensat que aquest apartat seria el millor.
El que em passa és que sempre he sigut una noia tímida. En general no m'ha portat gaires problemes, però ha arribat en un punt en el que sí. On sóc menys tímida és a classe, on sóc jo mateixa i, òbviament, a casa. El problema és el tema dels amics. No sóc gaire de sortir, de fet no he sortit mai de festa. El que em passa és que no tinc amics. Només tinc a la meva millor amiga, que me l'estimo moltíssim, és de l'insti. Després podríem dir que també tinc altres amics a algunes extraescolars i a l'insti, però no tant com per quedar amb ells. A una de les extraescolars hi vaig des de que tenia 6 anys. Allí sempre he estat molt bé, però ha arribat en un moment en el que com que no em vaig obrir quan era petita, ara els del grup ja no em volen conèixer. Sempre intento integrar-me i implicar-me en les coses (que em costa molt) però no hi ha manera. Ja no sé que fer. Em moro d'enveja quan miro les xarxes socials d'amigues que sempre surten, tenen milions d'amics i s'ho passen súper bé, A mi m'encantaria ser jo mateixa sempre i que la gent em volgués conèixer i ser amics meus. Si us plau, ajuda. No sé què fer. Jo intento obrir-me però em costa molt. Ara he arribat en un punt en el que he explotat i a casa quan estic sola em poso a plorar. Li hauria d'explicar a algú? (em sentiria millor?) És culpa meva tot això o de la gent que no em vol conèixer? (jo crec que meva).
Perdó per tot el totxo però necessitava dir-ho.
Mil gràcies!!! petons!
Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 15/04/2016 10:13
Mel, crec que ja et vam respondre la consulta però, de totes maneres, alguna indicació més:

És imporant que no et posis nerviosa: tots tenim un grau de timidesa que pot variar depenent de l'entorn en el que estem. El que passa és que hi ha gent que el sap dissimular però tots sóm i podem ser tímids.

Si vols començar a sortir més, parla-ho amb la teva millor amiga i comenceu a obrir-vos a coneixer més gent i a fer més coses. Mica en mica!

Elena Crespi i Asensio - www.elenacrespi.com
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: