Logotip de Adolescents.cat
nfkjqpfeq
nfkjqpfeq
Any: 1999
Comarca: Gironès
Data: 05/03/16 19:11
Cacau mental
Bones redactors d'adolescents.cat!
Sincerament m'acabo de registrar per si em podíeu ajudar a donar-me un punt de vista exterior i com seria la millor manera d'agafar-me les coses, és a dir, com puc afrontar la situació que visc. (També us agrairia que no ho pengéssiu públicament ja que moltes de les meves amigues visiten la pàgina)
Sóc una noia de 17 anys i a una festa vaig conèixer un noi i m'hi vaig liar (ell en te 20). El fet és que, no se com, em va trobar per el facebook i vam començar a parlar. Em semblava una persona realment agradable i que s'hi pugues confiar, el fet és que durant dues setmanes vam estar parlant i vam quedar dos cops (i si, semblava que afectivament ens agradàvem i ens vam liar). El fet és que fa una setmana li vaig dir per whatssapp que no volia córrer, però ell em va contestar que ja en parlaríem i ha canviat completament la seva conducta cap a mi. És a dir, va passar en dos minuts de preocupar-se per mi i poder parlar tranquil·lament a ser una de les persones més desagradables que m'he trobat. Ara fa dos dies que no parlem, ja que crec que si ell s'ha distanciat tant de mi deu ser per alguna cosa, però realment em sap greu ja que m'agradava.
El millor seria obrir-lo i demanar-li per quedar i parlar-ne en persona? o passar d'ell i deixar-ho com a un fet passat?

Moltíssimes gràcies, ja que necessito algun punt de vista exterior!
InterPersonal
InterPersonal
Data: 11/04/2016 19:35
Hola nfkjqpfeq!

La confiança és la base de qualsevol relació (sigui de parella o d'amistat), per tant la nostra recomanació aniria en la línia de poder trobar un dia per veure-us en persona i poder-ne parlar amb calma. Pensa que sovint quan mantenim aquest tipus de conversa via WhatsApp es poden interpretar les coses de moltes maneres i a vegades de forma equivocada. Per tant, digues-li de quedar i parla amb sinceritat, no tens res a perdre!

Esperem que us vagi molt i molt bé!

Una abraçada ben forta i moltes gràcies per escriure'ns!

Mariona Busto
@marionabusto
www.consultajove.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: