Logotip de Adolescents.cat
nose
nose
Any: 2000
Comarca: Berguedà
Data: 05/03/16 15:21
Per els bons treballadors d' adolescents
Hola, no se si penjareu aquesta "carta" o "noticia"...però si hu fue estaría encantada...per saber axil que pena la gent sobre aquest tema.
Aquesta és una "carta" escrita per una noia d' una 15 anys que us vol donar les gràcies!!!
Des de tots els anys que teniu aquesta pàgina vosaltres hu heu fet molt bé, sempre hi ha hagut una varietat d' informació per a tots els adolescents, que miren la pàgina cada dia per poder-se informar de les coses diaries, o que altre gent els hi passa.
Això si crec que podeu preocurar penjar més noticies del día a día, mes històries de la gent sobre l' amor, o aventures, mola gent bus a di que penaseis alguna noticia sobre One Piece, i mes animes que segur que són molt interesants.
Ud agrairia des de al fons del meu cor que féssiu coses com aquestes i no canvieu res...només afagiu més novetats interesants. Espero que us vaigui molt bé i que milloreu amb les coses.
Mersi. Petons adolescents.
InterPersonal
InterPersonal
Data: 11/04/2016 19:31
Hola nose!

Moltes gràcies pels comentaris i per valorar la feina d'Adolescents.cat!

Una abraçada ben forta!

Mariona Busto
@marionabusto
www.consultajove.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: