Logotip de Adolescents.cat
120012
120012
Any: 2001
Comarca: Baix Penedès
Data: 03/03/16 22:25
No se n'hi jo mateix qui sóc!
Bones!

Primer de tot felicitar-vos per la bona feina que feu, i per tota la gent que ajudeu!

La meva consulta era la següent:

Jo tota la meva vida tot i ser un noi, mai he actuat com la majoria, sempre he tingut com a amistat noies, he tingut poca relació amb els nois, no comparteixo gaires coses amb ells (no m'agrada el esport, els videojocs...). El qual, el ser diferent sempre m'ha fet tenir el estigam del "Afeminat" cosa que a la meva infància m'ha fet molt mal.
Aquesta actitud que mostrava en la meva infantesa actualment amb 15 anys continuo igual, per la qual la gent sempre m'ha titllat de ser homosexual (tmp he tingut mai cap relació estable). Sempre, i més últimament m'està generant molts dubtes, sóc gay, sóc hetero, sóc bisexual... Estic molt confús.
Quan i penso racionalment amb el tema, hem costa molt arribar a una conclusió. Em sento atret per nois (he arribat a la conclusió que si, i es més crec que n'estic enamorat d'un). Em sento atret per noies (crec que tmb i es més tmb crec que m'he enamorat de una noia). No se que fer? Es pot estar enamorat a la vegada de un noi i una noia...
Quan i continuo pensat tmb em surten més dubtes potser no estic realment enamorat de la noia en qüestó potser només es el que vull donar a veure els altres per no ser rebutjat.
Quan penso amb el noi realment hi estic molt pillat però de la noia no n'estic tant segur...
Desde els 12 anys aprox. que hem sento atret sexualment per nois, però les noies... les noies tmb...
Sóc bisexual?

Gràcies per adelantat!
Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 02/06/2016 05:53
120012! gràcies per la consulta i disculpa el retard!

Doncs pot ser que siguis bisexual i no hi ha cap problema. El més important és que t'ho agafis amb naturalitat i que deixis que allò que sents noet turmenti sinó que ho visquis amb tanquil·litat.

No hi ha res dolent en ser bisexual ni heterosexual ni homosexual... Mica en mica ja aniràs veien si et posiciones definitivament i ho tens clar!

Elena Crespi i Asensio - www.elenacrespi.com
Instagram: @elenacrespi81
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: