Logotip de Adolescents.cat
killtheshadow
killtheshadow
Any: 2003
Comarca: Vallès Oriental
Data: 02/03/16 16:39
question
hola,

el nen que m'agrada no em fa gaire cas a més és un any més gran. abans no em queia gaire bé perque no parava de fer.me la guitza tota l'estona i llavors vaig parar d'anar amb ell però llavors el meu germà es va apuntar a un equip que ell (el nen que m'agrada) hi era i llavors com que juga molt bé i ja no em feia la guitza i sempre parlàvem de coses doncs vaig saber que era bon nano però al ser una any més gran que jo no sé que fer.

abans estava amb un nen de la meva edat i del meu curs però el vaig tornar a veure i llavors vaig tallar amb el nen del meu curs per poder estar més aprop d'ell sens cap problema per ferir al nen del meu curs...

sorry si es una mica lio però esque això de l'amor m'esta fent un lio brutal!

sóc massa petit/a per tenir nòvio o per estar el que s'en diu enamorada o em centro en els estudis i passo daquet rollo?
InterPersonal
InterPersonal
Data: 19/04/2016 17:45
Hola killtheshadow!

Veiem que tens 13 anys i no considerem que siguis massa petita per estar enamorada. Pensa que és una de les experiències més boniques de la vida, però que no ha de ser incompatible amb centrar-se en els estudis. Per això és molt important mantenir els peus a terra i no deixar-se emportar únicament per l'enamorament deixant de banda totes les altres coses, perquè aleshores sí que és perillós.

Esperem que vagi molt i molt bé!

Una abraçada ben forta i moltes gràcies per utilitzar el Consultori!

Mariona Busto
@marionabusto
www.consultajove.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: