Logotip de Adolescents.cat
Maria5
Maria5
Any: 1997
Comarca: Noguera
Data: 02/03/16 00:00
Un amor impossible?
Us comente una mica la meua història...
Fa uns dos anys vaig començar a primer de batxiller i amb això que conèixer gent nova vaig començar a parlar amb un noi, però sols parlàvem de la feina de classe. A finals de primer vam començar a quedar per a estudiar i aquestes coses, sempre a ma casa. En tot segon de batxiller vam fer el mateix, quedàvem per a estudiar. Per whatssapp no dòna gust parlar amb ell perque és molt sec i quan eixim de festa es com un voler i no poder per part dels dos. Ell és un noi un poc tímid..pero oi, que jo també en sóc!
La cosa és que farà uns dos mesos ensvam trobar de nou i tot allò que ens haviem guardat durant dos anys ho vam traure. Vam mantenir relacions sexuals i unes setmanes després vàrem quedar en plan amorós sense fer cap cosa més, sols estant abraçats i això. Vull que m'ajudeu a aclarir-me un poc perque no es pot parlar de cap tema amorós amb ell i quan estem junts estem molt be pero despres pareix que passe de tot...no l'entenc! Que farieu?
InterPersonal
InterPersonal
Data: 19/04/2016 18:01
Hola Maria5!

Sabem que no és fàcil parlar d'aquestes coses, però la nostra recomanació és que en puguis parlar amb ell per tal d'aclarir què és el que passa entre vosaltres. Aquesta és l'única manera de sortir de dubtes. Busca el moment i no tinguis por, de fet no tens res a perdre, sembla que entre vosaltres hi ha força confiança, així que endavant!

Una abraçada ben forta i moltes gràcies per escriure'ns!

Mariona Busto
@marionabusto
www.consultajove.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: