Logotip de Adolescents.cat
comlavidamisma
comlavidamisma
Any: 2000
Comarca: Barcelonès
Data: 29/02/16 18:38
Volem conèixer gent nova.
Hola!
Som dues amigues de 16 anys que ens agradaria saber com podem conèixer gent nova i obrir-nos fronteres. Els nostres amics estan bé però també voldríem viure noves experiències i viure més enllà del nostre cercle d'amistats. Cal dir que a causa dels estudis no tenim molt temps lliure.
Gràcies,
Un petó Adolescents !
InterPersonal
InterPersonal
Data: 01/05/2016 12:30
Hola comlavidamisma!

Doncs apuntar-se a alguna activitat que us agradi és una manera fantàstica de conèixer gent nova mentre us ho passeu bé! A Barcelona fan un munt d'activitats, moltes gratuïtes, per joves que segur que us poden interessar i us ajuden a ampliar el vostre cercle d'amistats i d'experiències!

Una abraçada ben forta a totes dues i moltes gràcies per escriure'ns!

Mariona Busto
@marionabusto
www.consultajove.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: