Logotip de Adolescents.cat
berta
berta
Any: 2003
Comarca: Barcelonès
Data: 29/02/16 16:48
No se que fer amb el noi que m'agrada
HOLA,
No se que fer, fa gairebe un any que em vaig enrollar amb el noi que m'agrada. Tot aixo va durar fins aquest estiu, a l'estiu vam estar molts dies sense parlar, i aquella confiança que hi havia es va perdre. Desde principis d'octubre que ja no em parla. Ell va a l'insti amb una noia que fa amb mi angles i l'altre dia vaix sentir que deia que feia menys d'un mes s'avien enrollat ells tambe.
La cosa es que no se si parlar amb ell o deixar-ho estar, em podrieu ajudar??

Moltissimes gracies!
InterPersonal
InterPersonal
Data: 01/05/2016 12:43
Hola berta!

Si tens ganes de reprendre el contacte, endavant! Si entre vosaltres hi havia força confiança, no creiem que us costi massa tornar a recuperar-la. De totes maneres, has de tenir present que és possible que sigui cert que s'ha embolicat amb aquesta noia, o que estigui coneixent-ne d'altres. Això no hauria de condicionar la vostra amistat, però si a tu t'agrada molt aquest noi i no és correspost, i tot i això et fa patir, és important que et protegeixis i prenguis una mica de distància!

Una abraçada ben forta i moltes gràcies per la confiança!

Mariona Busto
@marionabusto
www.consultajove.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: