Logotip de Adolescents.cat
Anonima
Anonima
Any: 2001
Comarca: Baix Camp
Data: 29/02/16 16:31
Ajuda
Tinc un problema... No fa ni una setmana que surto amb un noi que té la meva edat d'un poble del costat, però fa dos mesos que parlem. És el meu primer novio serio. El problema és que al meu insti els meus amics el defineixen com a "raret" tant la gent que el coneix com els que no. També hem diuen que no durarem gaire perquè no sem veu contenta si no tot el contrari, trista. I aixo es perque estic cada dia sentint els comentaris de la gent, i al final cansa. Tinc por que per culpa d'això l'acabi deixant-lo. Jo estic molt còmoda amb ell i se que si m'agrada no m'ha d'importar el que diguin els demés , però estic molt dubtosa. I apart m'enfado molt sovint amb una amiga per culpa de que sempre esta dient coses dolentes d'ell. Que hauria de fer?
InterPersonal
InterPersonal
Data: 01/05/2016 17:37
Hola patatabullida!

El més important de tot és que t'agradi a tu. Si t'estima, et respecta, et tracta bé i tots dos heu decidit iniciar una relació, el que diguin els altres t'ha d'importar ben poc. Sabem que no és fàcil i entenem que et cansi, però potser hauries de parlar amb ells, i demanar que respectin la teva decisió. Si són amics teus, t'han de respectar i donar-te el seu suport!

Esperem que us vagi molt i molt bé!

Una abraçada ben forta i moltes gràcies per escriure'ns!

Mariona Busto
@marionabusto
www.consultajove.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: