Logotip de Adolescents.cat
Superwoman
Superwoman
Any: 2000
Comarca: Barcelonès
Data: 29/02/16 13:30
Necessito ajuda...
Hola,
he tingut un problema amorós, feia gairebé un mes que estava de lio amb un noi que m'encanta, i ell ma deixat i s'en ha anat amb una altra.
Estic fatal i no puc suportar veure'ls junts...
Que faig?
InterPersonal
InterPersonal
Data: 01/05/2016 17:52
Hola Superwoman!

Sabem que és molt difícil veure que el noi que t'encanta i amb el qual has estat de lio, decideix anar-se'n amb una altra... però no podem obligar ni retenir a ningú... Pensa que és normal que et sentis així, però hem de fer alguna cosa per començar a estar millor i no tan pendent d'ell. Distreu-te, estigues amb les teves amigues, fes plans diferents, recolza't amb les persones que t'estimen i pren una mica de distància d'ells dos per tal de no patir.

Veuràs que de mica en mica i amb el temps vas estant millor!

Una abraçada ben forta i endavant!

Mariona Busto
@marionabusto
www.consultajove.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: