Logotip de Adolescents.cat
marilyn
marilyn
Any: 2002
Comarca: Barcelonès
Data: 28/02/16 16:23
estic farta (carta) porfii publiqueu-la
Sóc una adolescent amb molts "problemes", peró sempre intento riure, estar feliç i passar de tot menys del que em fa estar contenta.
Tinc moltissimes ''amigues'', la majoria son molt falses, pero si, son amigues meves, doncs el que passa es que sempre es queixen de que tenen problemes, es marginen elles soles, passen de mi quan estan malament i m'envien a la merda, i després quan per fi consegueixo saber el que els hi passa em dono conta de que es una TONTERIA.
Se que cada un es diferent, i que per tant podem ser més o menys sensibles, pero montes tot aquet pollo per una tonteria? Va home va, que jo tinc problemes amb els estudis, amb els pares, amors, amics, amb casi tothom, pero es la edat, i apart no estic tant insoportable com elles.
L'altre dia vaig veure com una amiga meva, d'estar super contenta va passar a començar a plorar.... I jo l'ajudava i li pregunto: Que ta passat? i m'ensenya el seu movil que un nen que li agrada li havia dit que només volia que siguessin amics, UN NOI QUE EL CONEIXIA DE FA 1 DIA!!! pero que es aixo???? i li vaig dir: tu creus que es normal? plorar no serveix per RES, si, potser et trobes millor, pero no arreglaras RES plorant, i llavors vaig començar a fer el tonto perque se li passes. Averaaa entenc que ara som mes sensibles i tot aixo.... pero NO, no serveix per res, PER RES! si no li moles, ell s'ho perd, i ja esta, passa pagina, ni que fos l'únic noi al món!
I l'altre cosa es que.... estic FARTA de la tipica noia que ha de tenir: tetes, cul, i estar com un pal.
Doncs sabeu que hos dic?? QUE NO!
podem estar gordes {mencanta aquesta paraula}, planes, amb molt de pit, sense cul, estries.... el que volgueu, podem ser feas, imbecils.... PERO som precioses tal i com som... de veritat estic molt farta, I SI TANTA IMPORTANCIA LI VEIEU A AIXO DE SER ''POPU''O NO {que a mi quan em diuen que soc ''popu'' els hi dic: I que? quina diferencia hi ha de ser popu o pringat?}SOU UNS TONTOS. De veritat, l'unic que importa de veritat es ser feliç, i ja esta, i si encara no tens parella o algo, no es el fi del món ''a cada persona li correspon un miracle'' i tothom tindra un amor.
NO CANVIS MAI PER UNA PERSONA, EN TOT CAS CANVIA PER TU MATEIX/MATEIXA
InterPersonal
InterPersonal
Data: 07/05/2016 10:53
Hola marilyn!

A veure si tens sort i publiquen la teva carta!

Una abraçada ben forta i gràcies per compartir les teves reflexions!


Mariona Busto
@marionabusto
www.consultajove.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: