Logotip de Adolescents.cat
Lidia69
Lidia69
Any: 2002
Comarca: Osona
Data: 27/02/16 19:31
Ho necessito
Hola! Tinc 13 anys i soc de Vic.
La meva pregunta era com puc aconseguir que els meus pares em comprin algu molt car? En el meu cas es algu que necessitare per anar a la universitat pero els meus pares no ho entenen.
Ajuda siusplau
InterPersonal
InterPersonal
Data: 07/05/2016 11:35
Hola Lidia69!

Doncs parla amb ells, raona els teus motius perquè et comprin això tan car que dius que necessites, però intenta comprendre també els motius pels quals els teus pares no volen comprar-ho. Reflexiona també, si realment ho necessites tal com dius, o podries anar a la universitat igualment sense haver-ho de comprar. Ells són els que paguen, i ells tenen la decisió final. Intenta entendre'ls perquè no t'afecti tant.

Una abraçada ben forta i moltes gràcies per utilitzar el Consultori!

Mariona Busto
@marionabusto
www.consultajove.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: