Logotip de Adolescents.cat
tulas
tulas
Any: 1998
Comarca: Garrotxa
Data: 27/02/16 16:59
Alimentació?
Hola, tinc disset anys i estic massa prima, m'ho repeteixen constantment, els companys de classe, amics, família i, fins i tot la meva doctora es va quedar sorpresa quan va veure que pesava 44 kg amb una alçada de 1,67 m.
Després de les insistències per part de tothom em vaig adonar de que tenien raó, per això em vaig proposar menjar més i intentar no saltar-me cap àpat, però el veritable problema és que no puc anar bé de ventre, cosa que m'angoixa pel fet que em treu la gana i em provoca mal humor.
Així que, malgrat mengi verdures, fruita i faci esport no aconsegueixo alliberar-me de l'estrenyiment. M'agradaria saber què puc fer per continuar endavant per poder sentir-me bé amb el meu cos?
Gràcies.
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: