Logotip de Adolescents.cat
arlet
arlet
Any: 2000
Comarca: Anoia
Data: 27/02/16 15:09
soc una noia i tinc molts pels
hola soc una noia tinc pels per a tot arreu tinc pels a la panxa a les cames entre els pita a l'esquena...
la meva consulta es que els pels de la panxa , entre els pits i de l'esquena ns si depilarme per que com que son llocs delicats em podria fer mal
PD: jo em depilo amb cera calenta que em recomaneu?
gracies!
InterPersonal
InterPersonal
Data: 07/05/2016 12:16
Hola arlet!

El millor que pots fer per escollir de quina manera depilar-te aquestes zones és parlar-ho amb la teva "esteticien" de confiança. Si no també pots parlar-ho amb la teva mare, segur que pot aconsellar-te i donar-te un cop de mà.

De totes maneres, quan hi ha accés de pèl en zones que no són típicament femenines és important comentar-ho amb el metge, perquè moltes vegades és per temes hormonals.

Una abraçada ben forta i moltes gràcies per escriure'ns!

Mariona Busto
@marionabusto
www.consultajove.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: