Logotip de Adolescents.cat
Monica
Monica
Any: 2000
Comarca: Pla de Mallorca
Data: 27/02/16 13:05
EM SENT BUIDA
Hola,volia fer aquesta consulta perque fa uns mesos que em sent malament amb jo mateixa.No m'agrada gens el meu físic,estic massa grasa,no tenc sort amb l'amor,les meves amigues ja ho han fet i jo encara no o almenys elles tenen al.lot o algun ''rotllo''.Be,i m'agradaria sebre perque me sent així.M'agradaria tambè coneixer nova gent pero nose com fer-ho perque soc molt tímida.I sent que la meva vida es molt aburrida i depriment,em pas el dia plorant...
Ajudau-me per favor!
InterPersonal
InterPersonal
Data: 07/05/2016 12:21
Hola Monica!

Fixa't que comparar-nos contínuament amb la resta només fa que ens sentim pitjor i això no ens ajuda. Si tens ganes de conèixer gent nova, podries apuntar-te a alguna activitat que t'agradi de manera que puguis passar-t'ho mentre conèixer noves amistats. És una manera genial d'ampliar el nostre cercle d'amistats, ja que estàs amb persones d'edats similars que comparteixen una mateixa afició.

No deixis que aquesta buidor que ara sents et paralitzi. Tira endavant, busca el teu lloc sense por i veuràs com l'acabes trobant!

Una abraçada ben forta i moltes gràcies per la confiança! Endavant Monica!

Mariona Busto
@marionabusto
www.consultajove.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: