Logotip de Adolescents.cat
jirafante20
jirafante20
Any: 1999
Comarca: Anoia
Data: 25/02/16 22:22
AMOR DE PELICULA
Hola bon día, us explico el meu problema. Soc un noi i al estiu passat vaig conéixer a una cosina meva que no sabia ni que existia. La seva mare es la cosina del meu pare per tant som cosins segons. Ens vam caure super bé ja que tenim la mateixa edat i tot. A la festa de cap d'any ens vam liar y varem dormir junts dues nits. El cas es que portem 3 mesos sortin junts però en secret i a distancia. Ella es de València. La veritat que estem molt enamorats, volem passar tota la vida junts i jo vaig a veura-la sempre que puc. Però tenim por de separar a la familia. No sabem que fer, tenim clar que volem seguir la relació pero tenim por de la resta de la familia. AYUDA !! i moltes gracies
InterPersonal
InterPersonal
Data: 19/05/2016 20:36
Hola jirafante20!

És evident que no voldreu portar la vostra relació sempre en secret, oi? Això implica que n'haureu de parlar amb les vostres famílies assumint els riscos de fer-ho. No creiem que això faci separar a les famílies, però potser en un primer moment els sobti que estigueu sortint junts saben que sou cosins segons.

Valoreu com va la vostra relació i quin és el millor moment per parlar-ne amb la família!

Que vagi molt i molt bé!

Una abraçada ben forta i moltes gràcies per la confiança!

Mariona Busto
@marionabusto
www.consultajove.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: