Logotip de Adolescents.cat
Irccatalunya
Irccatalunya
Any: 2003
Comarca: Alt Camp
Data: 25/02/16 16:51
Un bon grup d'amics?
Hol bon dia,
El fet es que he començat l'ESO aquest any i com a consequencia he fet nous amics. I jo i quatre amics i amiges més ens avenim moltissim i ja ho considerem un grup d'amics. El que hem pregunto es si hi ha alguna manera de saber si aquet grup durara molt, i si es aixi, quina es?
PD: aPotser aquet tipus de pregunta no te gaire resposa segonscom es miri. Gracies per tenir un consultori, ens sentim escoltats.
Amb resposta o no, moltes gràcies!
InterPersonal
InterPersonal
Data: 19/05/2016 20:52
Hola Irccatalunya!

Doncs malauradament no hi ha cap manera de saber si aquest grup durarà molt o no... però sí que podeu fer coses per buscar el benestar comú i per consolidar la vostra amistat! Amb això aneu posant les bases perquè l'amistat pugui durar molt i molt anys!

Gaudiu d'aquesta complicitat que hi ha entre vosaltres i cuideu-vos mútuament per mantenir-ho en el temps!

Una abraçada ben forta i moltes gràcies a tu per utilitzar el Consultori!

Mariona Busto
@marionabusto
www.consultajove.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: