Logotip de Adolescents.cat
Llibertat2020
Llibertat2020
Any: 2002
Comarca: Alt Penedès
Data: 22/02/16 20:01
Crec que m'he enamorat de la meva psicòloga
Hola, des d'aquest estiu que vaig al psicòleg per obsessions que tenia que no em deixaven viure, i ara que ja porto un temps assistint em sento eufòrica cada vegada que tinc consulta, miro a totes hores el seu mur de facebook i tinc pànic de que em doni l'alta. M'he enamorat d'ella? Hauria de canviar de psicòloga, li hauria de dir? Ajuda!!!!!!!!

PD Ja m'havia enamorat abans d'altres noies, no és que sigui la primera noia que m'ha agradat, però és que crec que pot influir negativament en la teràpia sentir certes coses..
InterPersonal
InterPersonal
Data: 28/05/2016 15:18
Hola Llibertat2020!

A vegades podem confondre l'admiració per l'enamorament. Segurament la teva psicòloga t'ha ajudat molt en moments que ho estaves passant realment malament i això pot ajudar a aquesta confusió en el que sents.

De totes maneres, si estàs veient que això està influenciant en la teràpia és important que en puguis parlar amb ella, que pugueu valorar què està passant per tal de decidir que és el millor.

Una abraçada ben forta i moltes gràcies per la confiança!

Mariona Busto
@marionabusto
www.consultajove.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: