Logotip de Adolescents.cat
lala99
lala99
Any: 2001
Comarca: Baix Empordà
Data: 22/02/16 19:29
Obsessió o sentiment no ho sé...
Hola, sóc una noia de 14 anys i necessito ajuda.



Al estiu vaig conèixer a un noi del meu poble, casi vaig tindre algo amb ell pero al final res.

Porto setmanes pensant amb ell , ja que el any que ve anire al seu institut i no se com reccionar davant seu per que aquet cap de setmana que hi havia fira al viag veure i vaig sorti corrents, despés vaig montar als autos de xoc i estava ell i estava embovada, i la meva amiga em deia que es girava sovint. i si el tenia al costat i es girava jo amb girava tambe amb fa molta vergonya, amb costa fis mirarli els ulls..... peró es que lo més fort esque tic hasta fotos seves al mòbil i dons no se qe fer si dir-li alguna cosa, manda indirectas o oblidar-me d´ell.



Gracies adolescents, un peto.



InterPersonal
InterPersonal
Data: 02/06/2016 15:49
Hola lala99!

És normal el que et passa, però estigues tranquil·la! El que és més important és que actuïs amb naturalitat, sent tal com ets.

Encara queden uns mesos per començar l'institut, així que no anticipis tant i centra't en el present. Creus que tens alguna manera de contactar amb ell? De tornar a coincidir en algun lloc? Aprofitar algun amic/a que tingueu en comú per acostar-t'hi?

Pensa que de moment, encara tot és possible!

Esperem que vagi molt i molt bé!

Una abraçad ben forta i moltes gràcies per escriure'ns!

Mariona Busto
@marionabusto
www.consultajove.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: