Logotip de Adolescents.cat
Cattitude
Cattitude
Any: 2003
Comarca: Osona
Data: 22/02/16 13:32
PROBLEMSSS 12345
Hola! Ell meu problema es que a la meva mare no li cau gaire be una de les meves millors amigues i les altres si. No li cau be perquè un dia va venir a casa i no li agradava res de menjar.. Parlava amb la boca oberta... Però igualment és molt bona amiga ja que som les dos nenes més intel·ligents de la classe i ens portem molt bé. Gráciesssss!!!
( no ho publiqueu)
InterPersonal
InterPersonal
Data: 02/06/2016 15:59
Hola Cattitude!

Pensem que estaria bé que en parlessis amb la teva mare, que poguéssiu parlar-ne amb confiança. Deixa que t'expliqui el que pensa, i dóna-li tu els teus arguments a favor de la teva amiga. Potser quan en parleu veu les coses d'una altra manera.

Esperem que vagi molt bé!

Una abraçada ben forta i moltes gràcies per utilitzar el Consultori!

Mariona Busto
@marionabusto
www.consultajove.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: