Logotip de Adolescents.cat
anònima0410
anònima0410
Any: 2003
Comarca: Barcelonès
Data: 21/02/16 19:48
Tema d'amor (SIUSPLAU URGENT)
Hola! Sóc una nena de 13 anys. Tinc un problema que em vindria de bastant ajuda el vostre consell. Fa poc vaig coneixer un nen un any més gran que jo per un amic de l'institut i desde aquell moment que m'agrada. Parlem per watts i sempre em posa <3 i coses d'aquestes. O sigui molt romàntic i tot. Fa unes setmanes li vaig dir que m'agradava, i ell em va dir que era guapa y tal pro que en aquells moments no li agradava ningú. Estic bastant perduda perquè sempre em posa cors i cares amb petons i eso. Però em continua dient que no li agrado. A mi m'han agradat bastant nens com a tothom però ell m'agrada molt i tothom diu que som la parella perfecte.
PD: Cada dia em diu Bona Nit i Bon Dia c: <3
AJUDA SIUSPLAU! :c
InterPersonal
InterPersonal
Data: 02/06/2016 16:09
Hola Melody👯!

Si t'ha dit que de moment no li agrada ningú, és important que ho respectem. De totes maneres, si veus que la seva conducta no es correspon amb el que et diu, per què no en parles amb ell? Pensa que la resposta de si li agrades o no, només la pot saber ell. No es tracta de pressionar-lo, sinó de guanyar en confiança i que pugueu parlar dels vostres sentiments obertament.

Esperem que us vagi molt i molt bé!

Una abraçada ben forta i moltes gràcies per escriure'ns!

Mariona Busto
@marionabusto
www.consultajove.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: