Logotip de Adolescents.cat
Anònima👅
Anònima👅
Any: 2001
Comarca: Vallès Occidental
Data: 21/02/16 16:43
M'ha traicionat una de les meves millors amigues amb el noi que m'agrada
Hola! Us escric perque necessito ajuda... Fa una setmana en vaig liar amb un noi del qual n'estic bastant enamorada. Ell i jo ja ens vam liar a l'estiu pero ens vem enfadar i no vem tornar a parlar fins fara uns dos mesos. Jo estava molt contenta fins que vaig veure que aquest dijous va quedar amb una de les meves millors amigues. En veure-ho em vaig enfonsar bastant. Aquella mateixa tarda aquest nen em va dir que no volia res amb mi; i al dia seguent m'expliquen que ell i la meva amiga s'havien liat, tot i saber que m'agrada. En aquell moment em vaig enfonsar del tot. A mi mai se m'hagués passat pel cap fer-li aixo a una amiga... El pitjor es que vivim en un poble molt petit i formem part de la mateixa colla i és molt incomodo. Em sento utilitzada i traicionada... A més a més jo sempre tinc l'autoestima molt baixa, i ara encara més... Que puc fer per no estar tan trista?
Moltes gràcies!
InterPersonal
InterPersonal
Data: 02/06/2016 16:12
Hola Anònima👅!

Entenem com et sents. N'has parlat amb la teva amiga? No es tracta de discutir, sinó de parlar-ne amb calma i que li puguis explicar com t'has sentit.

Recorda que tota persona és lliure d'estar amb qui vulgui. Sabem que és molt dur veure que la persona que t'agrada s'embolica amb una de les teves millor amigues, però has de ser forta i no deixar que això condicioni la teva autoestima i la teva felicitat!

Una abraçada ben forta i endavant!

Mariona Busto
@marionabusto
www.consultajove.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: