Logotip de Adolescents.cat
aambi
aambi
Any: 2000
Comarca: Barcelonès
Data: 20/02/16 23:33
una amiga no pot dir que es bisexual per por a les reaccions de la seva familia
tinc una amiga que es bisexual i té novia pero no ho pot dir a part de la seva familia perque tenen homofobia i bifobia , a mes creu que dien-ho pot decepcionar a la seva avia. jo li dic que ser que pot ser dur per que jo tambe soc bisexual pero que no te perque amagarse ni preocuparse perque ella no esta fent res dolent . no ser que dir-li perque es tregui aquest pes de sobre.
InterPersonal
InterPersonal
Data: 30/03/2016 10:57
Hola aambi!

Docns sí, es una condició més i no és cap problema.

Es cert però que fe rel procés de dir-ho a alguna gent li costa molt. també s'ha de respectar el ritme de cadascú , perquè cadascú sap com està la seva vida.

Recolza-la i tingues paciència per entendre-la. Ella potser ho veu me´s complicat

Endavant

ELi Aulet
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: