Logotip de Adolescents.cat
Cattitude
Cattitude
Any: 2003
Comarca: Osona
Data: 20/02/16 22:30
CIVADAAAAAAA
Hola!!! M'agradaria saber com puc cuinar o combinar la civada per esmorzar ja que n'he comprat i no sé ben bé com preparar-la.
M'encanta adolescents.cat!!
Laura Medrano
Laura Medrano
Data: 21/02/2016 11:04
Hola!!

La civada és un cereal molt complert i que és molt saludable per a l'organisme i es pot trobar de diferents maneres al mercat. No sé quin tipus de civada tens, però suposo que has comprat els típics flocs crus. Mira, per als esmorzars el que pots fer és dues coses:

- Esmorzar fred: fer-ho tipus muesli. Això si, ho has de pensar la nit abans ja que per anar bé hauries de deixar la civada en remull (ficar-ho en una tassa amb aigua). Aleshores pel matí a l'hora d'esmorzar t'ho barreges amb llet, fruita (sencera o ratllada), iogurt, fruits secs, mel…

- Esmorzar calent: Has de bullir els flocs de civada amb llet durant deu minuts i afegir-hi una culleradeta de mel. Després si vols hi pots afegir trossos de fruita o fruits secs.

Una abraçada i bon profit!!

Laura Medrano
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: