Logotip de Adolescents.cat
Anònimaaaa💕
Anònimaaaa💕
Any: 2002
Comarca: Garraf
Data: 20/02/16 14:40
Amooooor'09💙
Hola! sóc noia i tinc 13 anys. Faig una consulta que no pinta res aquest apartat d'alimentació però és que tu contestes més ràpid les consultes i jo com més ràpid contesteu la meva consulta millor.

El cas és que al 9 de gener vaig conèixer a un tio pel whatsapp, es veu que estem a un grup,em va obrir ell per privat i vam començar a parlar cada dia i cada segon. El cas és que ens hem dit el que sentim i els dos ens agradem. Però jo a ell només com a lio i ell a mi no ho sé, només sé que m'agrada. No som novios ni res, només som amics i follaamics.

El problema és que volem quedar i no sabem com fer-ho, ja que ell viu a Igualada i jo a Vilanova i la Geltrú i no sabem com quedar per culpa de la puta distància. Jo li vaig dir que un futur quedariem i fariem de tot (en plan follar i eso però amb condó). Els dos ho volem fer però no sabem com podem quedar.
Ma mare sap que estic a un grup on només hi ha gent de tot Catalunya i clar som tots de diferents ciutats i ningú coneix a ningú en persona, i...si li dic a ma mare que em porti a Igualada per veure un amic em dirà...eeem, no et penso portar, no deixo que quedis amb desconeguts.

Vull anar a Igualada però nose com fer-ho,... Fa poc vaig anar a l'estació a preguntar com puc arribar a igulada amb tren. Em va dir nose k d'un ferrocarril i que tinc que canviar de tren però no se com es fa tot això d'agafar dos trens per anar a Igualada i asobre anar sola. No m'atraveixo anar sola amb tren. Li he preguntat a una amiga meva si em podria acompanyar i em va dir que sí, però ara diu que no i ma mare no em vol portar, ningú em vol acompanyar i jo nose que cony fer perquè tinc molta por de perdre'm i asobre vaig sola. La única manera és que vagi sola cap a Igualada amb tren però, nose com es fa. Quin tren agafo? Com es canvia un tren? Quan val un bitllet? tinc que portar el DNI?


Estic pensant en convèncer a ma mare pk em porti a igualada però nose com fer-ho. Ella no sap res de tot això, no sap que vull anar allà per veure al noi que m'agrada i per fer de tot però no puc...vull anar!

Ell diu que intentarà anar a vilanova i la geltrú però diu que és molt possible que no pugui. I jo doncs...que faig? Vaig jo sola?(com ho faig? Com li dic a ma mare que em porti? Siusplaaau ajudaaaaa❤️❤️❤️
Laura Medrano
Laura Medrano
Data: 21/02/2016 10:30
Hola guapa!!

Com tu bé has dit, la teva consulta ha d'anar al consultori de psicologia i per tant nosaltres no et podem respondre ni aconsellar. Has de tenir paciència ja que als altres consultoris reben moltes preguntes i és per això que triguen més temps en contestar. Si et contestem nosaltres ens estaríem saltant les normes i seria injust per les altres persones que fa dies que esperen la seva resposta. Ens sap greu.

Una abraçada!

Laura Medrano
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: