Logotip de Adolescents.cat
Loli
Loli
Any: 2000
Comarca: Baix Empordà
Data: 19/02/16 21:14
Vergonya per ser marginada? (+++++++++++++)
Hola...
Intentaré anar el més ràpid possible...
No tinc amics... i això em fa díficil estar-hi a l'institut...
El cas és.. que quant toca l'hora del pati, me'n vaig a un rincó on hi hagi sol, i em quedo allà, sense fer mal a ningú.
I la cosa, es que a mi.. no esque em molesti estar sola o sense amigues, al fi i a la cap, a l'institut, colegi, batx, universidad... es va a estudiar, els amics són opcionals...
Però quan passa algú amb la colla d'amics, se'm queden mirant, descaradament. I sento molta vergonya, no se perquè, però en sento vergonya, i em donen ganes de cridar "Què mires? Tens la cara congelada?" Però mai ho faig.
I el pitjor es quan es posen a riure i a dir "Mira la marginada aquesta", i se'n van, i jo em quedo en plan "WTF" i segueixo amb lo meu, que sempre és llegir llibres de física (perquè arribaré a ser física, si, física teòrica, ho sé perquè ho seré, perquè ho dic jo :D).
A clase, m'insulten, o hem van dient "Come libros" "Trekkie" "Friki" "Flash" "Nerd" "Marginada" "La rubia" "La del sur" i la que odïo més "La carne tonta" súper originals si.
La carne tonta.. ve de que sóc rubia i per ser-hi rubia, ells creuen que sóc tonta, i després bé que em veuen llegint sempre.. i lo de carne, és perquè tot el temps són gossos en celo, volen montar-se a la què està "més bona" una tonteria...


A Educació Física, sento més vergonya que del costum, perquè quasi sempre ens tenim que possar en parelles o en grup, i sempre em quedo sóla, i n'estic farta d'anar al profe a dir-li que m'he quedat sóla, perquè clar, quan em veu anar-hi cap a ell sempre em diu "Que una altre vegada sola? A veure si fas amics" i clar, sento més vergonya, i amb ganes de matar-li...





El cas... podrieu donar alguns consells, per no sentir vergonya?

Gràcies ^·^
InterPersonal
InterPersonal
Data: 27/03/2016 21:56
Hola Loli!

Sóc l'Eli Aulet. psicòlgoa d'Itnerpersonal.

Docns si no t'agrada aquesta situació l'hauras de canviar.

Hi has de psaor de la teva aprt. Els amcis un se'ls fa. Observa com els altres fan amics i es relacionen. Mira a series i pelis com ho fan per coneixer gent i amntenir amistats.

Veuras que un hi ha de posar de la seva part! Els amics un se'ls guanya!!

Endavant!

Està a les teves mans! Ho aconseguiras!

Eli Aulet
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: