Logotip de Adolescents.cat
anonima
anonima
Any: 2002
Comarca: Garraf
Data: 19/02/16 19:48
Estic feta un lio...
Hola!
Hem dic Marta i m'agradaria fer una consulta!


Resulta que fa uns mesos que li agrado a un noi, i jo no ho sabia, i ara fa 11 dies hem va dir que m'estimava. En aquell moment jo estava segura que no sentia res per ell i vaig decidir no dir-li res. El cas és que fa uns dies que ell està extrany; tonteja amb altres noies (especialment amb dos) i això hem fa sentir cels i replantejar-me el que sento per ell.
Ho estic pensant molt i donant-li moltes voltes i crec que m'agrada però a la vegada no m'agrada... És extrany , i m'estic fent un lio... Vaig pensar que potser fer-me sentir cels era la seva intenció però no ho crec ja que la tracta molt bé, li fa molt de cas... I amb mi també ho fa però hem fa rabia que ho faci amb més gent.

Vull que es doni conte de que ho estic passant malament, se que la millor manera es parlar amb ell però no li puc dir que no hem fa gràcia que es fixi amb altres noies quan uns dies que hem va dir que m'estimava si realment no estic segura del que sento realment per ell.
Que puc fer? Com puc saber si m'agrada?

Moltes gràcies!
InterPersonal
InterPersonal
Data: 27/03/2016 21:53
Hola!

Dóna't uns dies epr refelxioanr sobre què sents realment. llavors li hauras de dir si sents alguna cosa epr ell. Ell està fent la seva vida i mirant endavant si tu li vas dir que no.

Sort!

Eli Aulet
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: