Logotip de Adolescents.cat
xastt20
xastt20
Any: 2001
Comarca: Gironès
Data: 19/02/16 17:15
es complicat
hola bones, tinc un problema jo men enire a viure en un altre lloc i fa molt tambe men vaig anar d'un lloc i em costa molt despedirme i mai ho he fet, aquets amics que tinc son molts bons i no vull que es procupin per mi el nen que m'agrada sembla que tambe li agradu no ho se pero esque ara menire i si ho sap no li podre dir adew com o que faig per despedirme ho faig com ho faig?
InterPersonal
InterPersonal
Data: 27/03/2016 21:33
Hola xastt20!

Sóc l'Eli Aulet. psicòloga d'Itnerpersonal.

Doncs ahs de fer el qeu necessitis. pots escrirue una carta fer una festa un berenar...el que et vingui més de gust. Pots plorar i dir-els-hi qeu els trobaras molt a faltar que no es preocupin que estareu en contacte

Senta't lliure de tancar aquesta etapa com et vingui de gust! De forma divertida i emotiva que és com també són els despedides. No e´s un adéu per sempre sinó que es transforma la vostra relació. Ara serà d'una altra manera.

Endavant

Eli Aulet
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: