Logotip de Adolescents.cat
Kiara
Kiara
Any: 2000
Comarca: Barcelonès
Data: 18/02/16 19:26
No sé com ajudar a la meva millor amiga
Hola, sóc una noia i fa uns dies una amiga i jo ens vam enterar que la nostre millor amiga havia penjat a internet videos d'ella sense roba, masturbant-se. Ara a més a més els nois de la nostre classe han vist els videos i la veuen de diferent manera. Es veu que ha borrat els videos però ja els ha vist tothom, nosaltres creiem que ho fa per cridar l'atenció ja que té l'autoestima molt baixa, però no sabem que podem fer per ajudar-la, per evitar que torni a cometre un error semblant i per ajudar a que no tingui l'autoestima tan baixa.

Moltes gràcies!
InterPersonal
InterPersonal
Data: 27/03/2016 21:16
Hola kiara!

Sóc l'Eli Aulet. Psicòloga d'Interpersonal.

Ostres! Quin mal rotllo! Segur qeu d'aquesta n'aprèn!! Es poden tenir consequencies molt greus d'aquests tipus d'actes...

Jo us proposaria que parleu amb ellad e forma calmada i amb acceptació com sabeu ho ha fet perquè no se sent bé...Recolzeu-la i animeu-la.

potser també seria interessant proposar a la profe de fer alguna intervenció amb tota la classe epr posar punt i final a aquesta equivocació. Al final les equivocacions hand e servir per aprendre i créixer!

Ànims!

Eli Aulet
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: