Logotip de Adolescents.cat
Anòniimaa♥
Anòniimaa♥
Any: 2001
Comarca: Barcelonès
Data: 18/02/16 17:37
AMOR
Pues havera es que m'estic pillant d'un nen que ara va a la meva classe pero abans anava a l'altre perque ara ens han barrejat. El conec des de P3. Pero mai me portat amb ell. I ara ens han sentat per parelles i jo amb sento amb ell. Des de fa uns dies e començat a fixar-me en que es super mono,pf. M'estic pillant. En fi, que el fet de que hem moli hem fa ser mooolt llada amb ell i no se ni que dir-li i el unic que vull es parlar amb ell, ser amics, donar-li petons i ja jo m'ocuparé de tirar-li la canya i sortir pero es que pf al no saber de que parlar perque mai he parlat amb ell hem plan colegeo. I com a classe no puc parar de mirar-lo, pues ns si s'ha donat compte avui i m'estic rallan molt. He plorat dos cops pf.
Quins temes li puc treure? Com controlo la vergonya? Consells si us plau.
Perdó per les faltes he escrit ràpid.
InterPersonal
InterPersonal
Data: 27/03/2016 21:13
Hola!

Sóc l'Eli Aulet. psicòloga d'Interpersonal.

Doncs dóna't una mciad e temsp erp anar-vos coneixent i aixit robaras me´s temes. És natural que de cop i volta no sapigues de què parlar...encara no sabeu prou què us agrada.

En el dia a dia sortiran oportuntiats per poder parlar: deures, coses de la classe bromes dels companys...etc. Aprofita aquests moments i fes les bromes que faries amb una amiga. Si et centres en això més que en buscar temes interessants tot fluirà me´s. A més al gent ens ha d'acceptar tal com som en el dia a dia no cal preparar guions.

Endavant

ELi Aulet
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: