Logotip de Adolescents.cat
PROBLEMEES!!
PROBLEMEES!!
Any: 2003
Comarca: Cerdanya
Data: 18/02/16 17:30
Puf feta un lio, no se que pensar..:(
Hola Adolescents! Estic feta un lio aviam hus explico a la meva classe hi ha un nen que em diu guapa, vols sortir amb mi, bueno coses aixis i som amics i veig que sempre amb mira i jo a ell, i avui estavem dien per qui anavem i tal..I jo li he dit per ningu i li dic i tu per qui? I amb diu per una nena''no dire nom'' I cla despres penso si em diu guapa i tot aixo i despres va per unaltre? com pot ser..i despres penso i si tot lo que em diu es broma o s'ho inventa? ajudeu-me!:(
InterPersonal
InterPersonal
Data: 27/03/2016 21:35
Hola!

Sóc l'Eli Aulet. psicòlgoa d'Interpersonal.

Docns potser haureu de parlar cara a cara...o esperar uns dies a veure si us atreviu a parlar clar. jejej Sempre fa una mcaid e vergonya però parlar clar funciona. Aixi saps realment la veritat i us estalvieu malentesos.

Disfruta del moment!

Eli Aulet
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: