Logotip de Adolescents.cat
Vingavaaaaa <3
Vingavaaaaa <3
Any: 1999
Comarca: Baix Empordà
Data: 17/02/16 21:50
Desgastada..
Hola!
Us explico, fa 6 mesos vaig coneixer a un noi genial en unes colonies, i vam començar a sortir, em va encantar perquè era diferent de tots els que coneixia i fins fa un mes estavem molt be, el problema es que vivim a 2 hores en cotxe i es molt complicat veure'ns... el que passa es que fa un any vaig coneixer a un noi del meu poble que amb dues setmanes em va deixar molt pillada pero ell tenia novia i em va deixar de parlar fins fa 3 mesos que em va dir que jo li agradava, i clar parlant i parlant els sentiments van tornar a sortir... li vaig explicar al meu novio i em va dir que confiava en mi, i tot i aixo jo vaig estirar mes el braç que la màniga i vaig haver de deixar de parlar perque el meu novio ja no confiava en mi. Paralelament, sempre que jo veia al meu novio li feia detalls romantics, i ell mels agraia de manera esqueta i no men feia cap... estic molt desgastada de la relacio i vull estar amb el noi del meu poble perque mencanta, pero no men veig amb cor de deixar al meu novio.... no se que fer ni com deixarlo... necessito ajuda.
Moltes gràcies! i no publiqueu la resposta, nomes al consultori.. que podria veure-ho. Moltissimes gracies
InterPersonal
InterPersonal
Data: 23/03/2016 12:00
Hola Vingavaaaaa <3!

Sóc l'ELi Aulet. psicòloga d'Interpersonal.

Docns tens tot el dret i has de deixar-lo si ja sents qeu no vols estar amb ell. Ell també té el dret de ser informat e que no sents el mateix.

No agrada donar aquestes noticies però cal que ho facis! Diga.-li com et sents i que et sap greu però que ja no vols seguir amb la relaicó.

Com més clar més fàcil serà...I llavors temps i distancia epr curar-ho tot!

Eli Aulet
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: