Logotip de Adolescents.cat
2002
2002
Any: 2002
Comarca: Solsonès
Data: 16/02/16 21:42
Amiiga (.-.-.-.-.-)
Hola,
Tiinc un problema, tiinc una amiiga que fa uns quants mesos que està amb un noi, els dos em cauen super bé, però des de que van començar a sortir, ella, s'ha apriimat moolt, ara està moolt prima. Nose pot ser un principi d'anorèxia però, em preocupa molt ja que no només està prima sinó, que també li surten granets a la pell i a la mínima que se la rasca li cau, al menjador no menja casi res... No se que fer... si parlar amb la seva parella... he parlat molts cops amb ella i diu que no em preocupi que ella menja molt i que està gordiissima! N'he parlat amb més d'una persona i no saben que fer... Algun consell siusplau!!!
Moltiissimes gracies!
InterPersonal
InterPersonal
Data: 23/03/2016 11:55
hola 2002!

Sóc l'ELi Aulet. psicòlgoa d'Itnerpersonal.

Et suggereixo que parlis amb el consultori de Alimentació. Et donaran pautes per parlar amb la teva amiga...


Es positiu que li mostris la teva preocupació. Fes-ho a petites dosis aixi no s'atabalarà i permetrà que parleu del que us preocupa. Si li parles molt del tema és probable que es tanqui amb banda.

Si la cosa empitjora o ja veus que és alarmant parla amb algun adult de confiança. Potser algun professor.

ÀNIMS!

Eli Aulet
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: