Logotip de Adolescents.cat
mimicrack
mimicrack
Any: 1998
Comarca: Osona
Data: 16/02/16 21:00
familia urgentissim sisplau contesteume rapideeet
hola

Trobo que la familia no em valora gaire, que no els importu perque portu uns dies malament en mi mateixa i els intentu explicar les coses que em passen pero no m'escolten o passen de mi o s'enfaden i estan més em la meva germana gran i ella tambe passa de mi, en definitiva ningu l'importu en aquesta familia, solament importu a les meves amigues que sort d'elles que manimen molt i em fan costat perque estic molt deprimida i si moltes vegades e pensat k no m'estimen i que ells viuren millor sense mi, pero alhora pensu si viuirien millor sense mi perque em van tenir?

L'altre dia em vaig emborratxa i molt i només m'han fet que renya però tampoc han parat a pensar que hem passa algu perque hagipassat aixó i necessitava desconectar de la realitat.

que puc fer per sentir-me millor i que els meus pares m'escoltin i els importi perque estic molt deprimida i diria que necessitu ajuda
InterPersonal
InterPersonal
Data: 23/03/2016 11:51
Hola mimicrack!

Sóc l'ELi Aulet. Psicòloga d'Interpersonal.

Doncs és molt important que parlis amb ells. Més que fer comportaments per cridar l'atenció diga'l-s'hi com et sents...

Serà la manera més eficaç de que et puguin ajudar.

A vegades a les famílies els hi costa acceptar alguns comportaments de l'adolescència i no vol dir que no t'estimin, sinó que ells també estan aprenent a relacionar-se de nou amb tu.

Endavant

ELi Aulet


Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: