Logotip de Adolescents.cat
Riabes
Riabes
Any: 1998
Comarca: Barcelonès
Data: 16/02/16 19:49
Per què els equatorians em donen morvo?
Hola! Primer vull donar-vos les gracies per atendre'm. Espero que pugueu ajudar-me.

Fa poc més de dues setmanes vaig sortir de festa amb uns amics. El cas es que en un moment, un d'ells i jo vam marxar de la festa sols i, després de parlar una bona estona, ens vam besar. Jo vaig voler fer com si no hagués passat res perqué fa poc que he tallat amb el meu ex i tinc por del que pugui passar, però aquests dies parlem i ell em tracta molt bé, fins i tot ha dit que sent alguna cosa per mi!
Jo no vull res amb ell perquè m'han dit que ho intenta amb moltes i perquè té molt bona relació amb mi i amb el meu ex, però m'atrau tantissim que em fa dubtar. Crec que és perqué és sudamericà i això li dóna un punt molt sensual a l'hora d'enrotllar-nos. Què puc fer?
Moltes gracies guapes!
InterPersonal
InterPersonal
Data: 23/03/2016 11:48
Hola Riabes!

Sóc l'ELi Aulet. psicòloga d'Interpersonal.

Doncs sembla que tens clar que no vols una relació amb ell...Evidentment pots sentir morbo per ell sense voler una relació...

Si ell tampoc està preparat per tenir-la perquè prefereix lligar amb diferents noies i a més et preocupa pel tema del teu ex doncs no contemplis cap relació...Us podeu liar si vols...però ja veuràs que`va passant...Evita conflictes si ho consideres. De fet, el mar està ple de peixos i podem evitar-nos peixos que ens poden portar conflictes.

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: