Logotip de Adolescents.cat
Holaa!🙋
Holaa!🙋
Any: 1999
Comarca: Urgell
Data: 15/02/16 23:19
Estic molt confosa
Primer de tot si no es vegues el meu nom, millor (no es res personal) i si no ho vegues tothom també.
Tinc un problema, ja que em trobo amb una situació en la que no se que fer, vull aclarir que no m'havia passat mai i que no soc una guarra...
Em trobo amb que desde fa poc estic com de "lio" amb un noi, hi ho poso entre cometes perque realment no ho estem, ni ho em parlat. Pero l'laltre dia vaig quedar amb un amic i al final em va donar un peto. Jo no m'ho esperaba, pero esque nose ven be com actuar, ja que d'alguna manera em sento atreta per els dos, pero a la vegada el simple fet de deixar de parlar a l'altre em sabria molt greu, ja que els dos son molt bons i jo ara mateix m'estic sentint fatal per tot aixo, ja que es com si els enganyes sense ser res. Ajuda siusplau!
PD: perdo per les faltes
InterPersonal
InterPersonal
Data: 23/03/2016 11:14
Hola Holaa!🙋!

Sóc l'Eli AUlet. Psicòloga d'Interpersonal.

Bé, potser els estàs coneixent als dos...si sents que ets injusta hauràs de prendre una decisió...però si encara no heu parlat pots temptejar la situació...A vegades un experimenta i coneix gent i llavors va decidint...

Si amb l'altre noi encara no us heu donat la exclusivitat un per altra...tampoc estàs fent res negatiu. Tu decideixes què fer amb la teva intimitat! No cal explicar tots els nostres "secrets"! Això si,d vant de tot respecte! Si arriba el moment de dir-ho a algu dels dos perquè t'impliques o l'altre s'implica més hauràs de prendre una decisió.

Endavant!

Eli AUlet www.interperosnal.cat

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: