Logotip de Adolescents.cat
Paula
Paula
Any: 2012
Comarca: Baix Llobregat
Data: 15/02/16 21:13
NO SE QUE FER AJUDA!
Hola em dic Paula! Tinc 13 anys i m'agrada un noi que d'aquí un mes compleix 17 anys, porto uns mesos parlant amb ell per Whatsapp i sempre diu que li encanto i que m'estima molt i que li agrado. Anem al mateix institut però mai em parlat cara a cara ni tan sols ens em dit hola. Fa uns dies em va dir que li agradaria tenir alguna cosa amb mi i estic pensant que pot ser em demana sortir.Ell es molt bo,afectuós , es preocupa per mi... el problema és que mai em parlat cara a cara,sóc molt tímida, i se que si quedem algun dia em posaré tant nerviosa que no sabre que, els meus pares no saben que parlo amb ell i estic nerviosa a demès el que també em fa dubtar és que no ens podríem veure casi res,perquè estic molt ocupada només ens veuríem els migdies i també els meus pares no em deixen sortir sola molt i no saben que existeix. Les meves millors amigues em diuen que faci el que jo senti però que em diguin això no em serveix perquè no se que fer !!! Estic feta un embolic ajudeu-me !!! Que li dic si o no ?
InterPersonal
InterPersonal
Data: 23/03/2016 10:52
Hola Paula!

Sóc l'ELi Aulet. Psicòlgoa d'Interpersonal.

Doncs entenc les preguntes i dubtes...Aquesta informació l'has de parlar amb ell. Haurieu de fer el pas de parlar cara cara. És impossible o molt complicat tenir una relació de parella sense haver parlat.

Quedeu i mireu com us sentiu..Diga-li com et sents si et diu de sortir...Diga-li que tu hi veus aquests dubtes pel tema de l'edat i mireu de resoldre junts com ho podrieu portar.

Parlant la gent s'enten!

Endavant!

Eli Aulet
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: