Logotip de Adolescents.cat
Princesahumanística
Princesahumanística
Any: 1999
Comarca: Gironès
Data: 15/02/16 19:27
Professor
Hola, et poso en situació. Faig 1r de batxillerat humanístic i faig grec. L'altre dia, estàvem a informàtica fent un exercici que després s'havia d'enviar al professor mitjançant e-mail. Li vaig enviar i com tenia bon relació amb ell, li vaig enviar una cançó en plan conya perquè rigués. Aleshores, em va contestar per gmail i vam començar a parlar per allà. Al cap d'uns dies em va dir de parlar per whatsApp i vaig acceptar. A dia d'avui parlem per whatsApp cada dia i tontegem, tot i que ell té parella i jo també. Estic feta un lio, i clar, tinc classe amb ell i és molt dur. Ajuda sisplau. Què faig? Com li parlo a classe? Passo d'ell en els passadissos?
InterPersonal
InterPersonal
Data: 23/03/2016 10:49
Hola Princesahumanística!

Sóc l'ELi AUlet. Psicòloga d'Interpersonal.

Doncs jo et recomano que facis normal a l'escola. Fes d'alumna, és el rol que toca allà.

Si algun cosa t'incomoda li hauràs de dir...

Per ara només parleu, si creus que tontejeu, si teniu parella haureu de posar un límit...ja que es pot sentir atracció per alguna altra persona, però relacionar-te amb dos a l'hora és molt complicat.

Sort!

Eli Aulet
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: