Logotip de Adolescents.cat
jp02
jp02
Any: 2002
Comarca: Gironès
Data: 15/02/16 17:37
m'agrada un noi més gran que jo i ell ho sap
Hola!
Des de fa uns mesos que a l'institut vaig veure un noi que em va agradar molt. Els problema és aquest: ell té 17 anys i jo 15.
No s'acaba acaba aquí, jo sóc una noia coneguda a l'institut i tothom s'ha anat enterant d'aixó, fins i tot ell. Em va obrir per whatsapp diguent-me que no havia de tenir por d'ell ni res d'això. Tenim amics en comú que em volen ajudar a estar més a prop d'ell, però crec que l'únic que fan es 'liar-la' més.
Anem parlant per el whatsapp i per l'institut ens fem miradetes i tal, però no m'atreveixo a parlar amb ell.

Em podrieu donar un consell per poder solucionar les coses?

Gràcies, petons.
InterPersonal
InterPersonal
Data: 23/03/2016 10:30
Hola jp02!

Sóc l'ELi Aulet. psicòloga d'Interpersonal.

Doncs tampoc es tanta la diferència d'edat...

El que està bé es que aneu parlant per watsupp...aixi a partir d'aqui ja vas agafant confiança per fer el pas a parlar a l'institut. Sempre fan una mica de vergonya aquestes coses...És natural!

Deixa que et vagin sortint els ganes de fer passos, disfruta de la relació que aneu creant i sí, evita que la gent interfereixi..Serà més fàcil si ho aneu parlant i creant vosaltres dos el qeu voleu.

Endavant

Eli Aulet
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: