Logotip de Adolescents.cat
moonlight.19
moonlight.19
Any: 2002
Comarca: Garraf
Data: 14/02/16 20:58
ser amiga d'una "groupi"
La meva millor amiga es una fan incondicional dels seus idols. Es passa el dia parlant d'ells, tot ho asocia amb aquets cantants... diu que son la seva vida i que li han salvat l'adolescencia... que es moriria si no hi fosin. Quan la vaig coneixer ella encara no sabia que existien, planejavem el nostre futur juntes i ara el seu futur son ells, abans ella sempre portava faldilles i ara nomes porta suadores i legins, ha canviat moltissim. No se si son ells o es part de la seva pubertat. Sempre em diu que l'ajuden i que esta molt agraida de tot el que fan per ella, i jo, que realment estic quan em necesita no em fa ni puto cas. Ella em demana que l'entengui pero no puc... i ultimament ens estem distanciant. No se que fer per acceptar-ho i que la nostra relacio se'n vagi a norris. Ajuda siusplaau!!!
InterPersonal
InterPersonal
Data: 23/03/2016 10:24
Hola moonlight.19!

Entenem com et sents, però cada persona és com és i a vegades poden canviar (ens agradi més o menys). Has fet bé de parlar-ne amb ella, potser podries tornar-ho a fer, explicar-li com et sents i intentar trobar la manera de compatibilitzar la seva "devoció" per aquests cantants i la vostra amistat.

Si no arribeu a un acord o veus que pateixes molt, intenta també ampliar el teu cercle d'amistats, no és incompatible amb seguir sent amiga seva, però potser no et fa patir tant.

Una abraçada ben forta i moltes gràcies per escriure'ns!

Mariona Busto
@marionabusto
www.consultajove.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: